ЧЕРЕЗ РУХ ДО ЗДОРОВ'Я

2019-11-06

/Files/images/2019/listopad/74165401_551324269031403_4958058629585436672_o.jpg

ЧЕРЕЗ РУХ ДО ЗДОРОВ'Я

Реалізовано п'ятий заключний проект-переможець цьогорічного бюджету участі , який називається “Через рух до здоров'я”. За умовами міської Програми партиципаторного бюджетування, підтримані містянами ідеї мають бути втілені в життя до кінця календарного року за бюджетний кошт.

Понад півтисячі голосів покровчани віддали за те, аби в дитячому садочку №13 з'явилося сучасне корекційне та спортивне обладнання для дітей з особливими освітніми потребами.

- Серед основних напрямків роботи дошкільного закладу є корекційна робота з дітьми, які мають порушення зору. Таким вихованцям, а їх у чотирьох спеціалізованих групах 44, необхідне особливе середовище для фізичної активності. І ми щасливі, що у наших дітей, а воно буде доступним для усіх категорій, тепер воно є, - зазначає автор проекту, КЗДО № 13 Алла Фролова.

Від оновлених спортивних зал вихованці у захваті, - додає інструктор із фізичного виховання Марина Сидоренко. -Те, що дітям цікаво, одночасно є дієвим засобом реабілітації. Усе обладнання ергономічне, безпечне, мобільне, багатофункціональне, сприяє зоровій і тактильній стимуляції.

Підлога приміщення тепер має спеціальне спортивне гумове покриття. Придбано сухий басейн, який наповнюють спеціальні м'ячики. М'який модульний конструктор, спортивно-ігрові тренажери “батут”, “колода”, “тунель”, різного призначення мати, набір великих сенсорних м'ячів, розкладні футбольні ворота та інше обладнання.

Діти з вадами зору мають протипоказання щодо багатьох звичних для ровесників розваг. А в садочку вони будуть безпечними. Від цього тішиться п'ятирічний Валера, який вперше в житті стрибає на батуті.

Цікаво, що крім нового розвивального інвентарю, у садочку є чимало авторського, ідеї яких належать інструктору Марині Степанівні. ЇЇ розробки втілював в життя чоловік — Ігор Сидоренко, якого покровчани знають як талановиту і сильну духом людину.

У садочку переконані, що з новим обладнанням результати їхньої роботи стануть ще кращими, дякують покровчанам за підтримку і всім причетним до реалізації цього проекту.

Інші фото за посиланням...

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi