• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Проведення фестивалю талантів «Повір у себе»-2019

Проведення фестивалю талантів «Повір у себе»-2019

2019-12-03

/Files/images/2019/gruden/IMG-9a6142f24b294b1be8b68386353f23b1-V.jpg

Проведення фестивалю талантів «Повір у себе»-2019

В рамках відзначення Міжнародного Дня осіб з інвалідністю 3 грудня на базі КЗ «СЗШ№9» відбувся міський фестиваль талантів «Повір у себе», в якому взяло участь 156 дітей з особливими освітніми потребами, у тому числі з інвалідністю. Учасники фестивалю - це діти від 5 до 17 років, які мають порушення зору, слуху, мовлення, опорно-рухового апарату та інтелектуальні порушення.

Організаторами фестивалю виступив інклюзивно-ресурсний центр Покровської міської ради. Мета проведення - виявлення та розвиток творчих здібностей дітей з особливими освітніми потребами, формування у громадськості неупередженого ставлення до людей з інвалідністю, ідеї інклюзивного суспільства – суспільства рівних можливостей.

Для підготовки до участі у фестивалі дітей з особливими освітніми потребами були залучені фахівці корекційної освіти міста, практичні психологи, музичні керівники, педагоги-організатори та інші зацікавлені спеціалісти.

В рамках фестивалю проходила виставка творчих робіт учнів спеціальних класів та реабілітаційного класу КЗ «СЗШ№9», на якій було представлено творчі роботи з образотворчого мистецтва, паперопластики, аплікації з природного матеріалу та витинанки.

За доброю традицією фестиваль відкрили наймолодші учасники -вихованці закладів дошкільної освіти, яскраві виступи яких не залишили байдужими батьків та гостей фестивалю. Учні початкових та старших спеціальних класів зачаровували глядачів своїми запальними танцями та піснями. А розважав малечу веселий клоун Тоша, який подарував всім присутнім гарний настрій.

Наприкінці фестивалю діти та їх батьки радо спілкувалися, ділилися враженнями, фотографувалися, а учасники фестивалю отримали дипломи та солодкі подарунки.

Висловлюємо щиру подяку управлінню освіти виконавчого комітету Покровської міської ради за сприяння в організації та проведенні фестивалю, керівникам КЗДО№ 5 А.А.Тикві, КЗДО № 13 А.М.Фроловій, КЗ «НВО» Л.С.Мякотіній, КЗДО №21 І.О.Дощенко, КЗДО№ 22 М.М.Євич, КЗ«СЗШ№ 6» І.В.Бондаренко, КЗ «НВК № 2» Г.М.Чергинець, КЗ «СЗШ № 9»О.О.Матвєєвій.

З повагою, команда КУ «Покровський ІРЦ»

Інші фото за посиланням...

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi