Дитяче дозвілля у КЗДО №22

2020-07-24

/Files/images/2020/lipen/IMG_20200721_100550.jpg

Багато друзів літо

Приносить дітворі.

Сплітаємо віночок

Із сміху і пісень.

Із друзями проводимо

Ми кожен літній день.

Нас сонечко чарує,

Дарує нам дива.

Яка весела, радісна,

Чудова ця пора!

Літо є найсприятливішим періодом для зміцнення здоров’я, загартування та всебічного розвитку дітей. Оздоровлення дітей у літній період – складова частина роботи педагогів закладу дошкільної освіти, тому колектив КЗДО №22 «Усмішка» приклав максимум зусиль для того, щоб дитяче дозвілля у цей період було змістовним, веселим та цікавим.

Діти дошкільного віку краще засвоюють навчальний матеріал, поданий в ігровій формі, тому для пізнавального розвитку дітей вихователі використовують настільні ігри інтелектуального характеру. Головна особливість яких полягає в тому, що вони не тільки вдосконалюють знання дітей, а й спонукають їх проявляти логічне мислення і кмітливість, тренують увагу, пам’ять, навіть швидкість реакції, а також прищеплюють посидючість і терплячість, а ще несуть і розважальну функцію.

Більше того, граючись, дитина вчиться взаємодіяти з іншими, приймати правила гри, радіти перемогам і знаходити правильні рішення. Діти старшого дошкільного віку вміють грати в ігри: «Доміно», «Ходилки», «Шахи», Кубики-гра Нікітіних «Склади візерунок».

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi