Всесвітній день дружби

2020-07-30

/Files/images/2020/lipen/IMG_0961.JPG

У літній яскравий день вихованці групи КЗДО №22 «Усмішка» відсвяткували Всесвітній день дружби.

А яке ж дитинство без друзів? Адже дружба – це не лише ігри і розваги, веселощі. Іноді дружба - це нелегка праця, складні випробування, вміння допомогти і підтримати. Тому всі вихованці долучилися до цікавого квесту: «Дружба – велика сила». Діти здійснили подорож до чарівної країни Дружби по доріжці з перешкодами. Разом подолали весь зазначений по карті маршрут і дійшли до Замку чарівників Ельфів, де їх чекали нові цікаві випробування. Підбирали ключики до замків дверей секретних кімнат, грали в ігри: «Хто з ким дружить», «Гра – розминка», відгадували загадки про дружбу, вирішували питання вікторини «Так чи ні» та проблемно – пошукові ситуації «Що добре, що погано?».

Кожна дитина намагалась висловити свою думку влучно й красиво, злагоджено працювати та вчилась дружнім стосункам. Діти згадали правила дружби і те, що хороша дружба є взаємною, близькою та надійною!

Щирі, радісні емоції виблискували на обличчях дітей від подолання перешкод.

Особливо яскравим моментом стала «Чарівна скринька», в яку діти склали усі правила друзів, і доброзичливо передали естафету добрих справ вихованцям інших груп.

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi