Громада очима дитини 2020

2020-12-15

/Files/images/2020/gruden/изображение_viber_2020-12-11_19-07-08.jpg

Дитячий дистанційний відеоконкурс серед ОТГ Дніпропетровщини «Громада очима дитини 2020» об’єднав сотні школярів у бажанні розповісти про свій рідний край, його історію і сьогодення, досягнення і розвиток, про цікаве і насичене життя своїх ровесників.

Конкурсанти змагалися за перемогу у номінаціях «Відеорепортаж», «Відеозамальовка», «Відеокліп», «Ігрове кіно», «Анімаційне кіно», «Документальне кіно».

У фінал вийшло 39 робіт, а призерами та переможцями стали сімнадцять, приємно, що серед них школярі Покрова.

Цікаво, що авторитетне журі переглядало фільми-фіналісти у прямому ефірі, за їхньою роботою мали нагоду спостерігати усі учасники конкурсу.

Імена переможців стали відомі відразу, а заслужені призи вони отримали трохи згодом.

Так за перемогу у номінації «Ігрове кіно» п’ятикласники навчально-виховного об’єднання отримали квадрокоптер. Діти дуже раді такому подарунку, вже випробували девайс і мають ідеї для нових динамічних сюжетів.

Володар ІІ місця у номінації «Відеорепортаж», учень 10 класу НВК №1 Владислав Бучацький отримав штатив для зйомки, а також індивідуальний подарунок від одного з членів журі – мікрофон-петлю.

Активний учасник шкільного життя, режисер відеорепортажів шкільної відео газети, який веде власний блог на YouTube, теж задоволений новими пристроями, які стануть у пригоді в подальшій роботі.

Вітаємо переможців, натхнення, вдосконалення і досягнення найвищих висот в улюбленій справі!

Прес-служба міського голови.

Кiлькiсть переглядiв: 322

Коментарi