• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ЗВ'ЯЗКІВЦІ ПОКРОВА - ПЕРЕМОЖЦІ ПРЕСТИЖНИХ ЗМАГАНЬ

ЗВ'ЯЗКІВЦІ ПОКРОВА - ПЕРЕМОЖЦІ ПРЕСТИЖНИХ ЗМАГАНЬ

2020-12-30

/Files/images/2020/gruden/134252688_498504181551930_1975391443402064151_n.jpg

Колективна радіостанція Будинку творчості не здає своїх позицій. Незважаючи на дистанційне навчання, тривають підготовки до змагань, спортсмени налаштовані тільки на перемоги. Вихованці керівників – Почесного громадянина Миколи Голуба та Андрія Панічика не пропускають жодної можливості для вдосконалення своєї майстерності. В цьому головний секрет колективної радіостанції, яка вже понад сорок років є лідером радіоефіру, виховала сотні спортсменів.

2020-й рік теж завершує достойно – з новими перемогами. Надійшли офіційні підтвердження змагань, де команда завоювала медалі.

Золото здобули Микола Коробка та Ілля Рабольт у відкритих заочних змаганнях з радіозв’язку на КХ до Дня Збройних Сил України, срібло в Ukrainian DX Contest 2020 Results, де колективна була представлена Миколою Коробкою та Арсенієм Скворцовим і також срібло у «Осінньому міні-тесті ЮТ», де до цього складу увійшов і Ілля Рабольт.

Успішною стала участь і для Івана Кучеренка, Арсенія Скворцова та Катерини Могелевець, котрі зайняли друге місце у відкритих змагання «На Покрову», вибороли срібло у відкритих змаганнях Чернігівської області «Юр’єва Божниця» та бронзу у відкритих змаганнях Херсонської області з радіозв’язку на коротких хвилях. Це не останні перемоги, команда очікує офіційне підтвердження турнірів, що пройшли у грудні. Тож рік новий зустрічають з планами на нові яскраві здобутки.

Прес-служба міського голови.

Кiлькiсть переглядiв: 352

Коментарi