ЗАВЖДИ У ТВОРЧОМУ ПОШУКУ

2021-05-25

/Files/images/2021/188844937_3374006766034934_7040811285352361229_n.jpg

Навіть за карантинних умов у Будинку творчості сповнюють дозвілля та позаурочний час дітей цікавими заняттями, розвивають їхні творчі задатки та здібності у різних сферах.

Здобуті навички та знання підтверджуються участю у конкурсах різного рівня.

Диплом лауреата І премії отримала вихованка гуртка «Колібрі» Лілія Букіна. Вихованка Єлизавети Ключнікової здобула перемогу у XII фестивалі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва "Весняні барви", який у квітні проводив Центр освітніх інновацій та творчості «Гаромонія».

Нещодавно вихованці гуртка «Джем» стали призерами Всеукраїнського багатожанрового фестивалю-конкурсу «СМАЙЛ ФЕСТ». Конкурс проводився дистанційно, за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України.

У номінації «Естрадна хореографія, дебют» вихованці Юлії Кривчук стали лауреатами ІІ ступеня.

Підведені підсумки обласного територіального інтелектуального заочного конкурсу з технічної творчості «Модель майбутнього».

Антон Закупін - учень Школи робототехніки, яка діє при БТДЮ, став призером в особистій першості обласного конкурсу. Журі достойно оцінили створену ним модель пілотованого апарату, для космічних досліджень. Про можливості Expl Acc юний винахідник розповів у цікавому огляді. А навчився цьому він в гуртку «Основи електроніки», який веде Олександр Костенко.

Відомі результати й обласного творчого конкурсу юних дизайнерів «Таємниче середньовіччя». Участь у цьому конкурсі дозволила дітям проявити творчий підхід до проектування власного виробу, самостійно обрати конструктивне та естетичне рішення.

Макет середньовічного замку Ельц у Східній Німеччині, виготовлений вихованкою гуртка «Тутті-Фрутті» Поліною Клименко посів І місце (керівник гуртка Анастасія Ключнікова).

Творчий проект «Краплеподібний щит», спроектований вихованцем Школи робототехніки Миколою Завершинським здобув І місце (керівник гуртка Наталія Гриценко).

Макет вази у стилі італійської майоліки, виготовлений з паперу на заняттях гуртка дизайну «КреативGroup» Єлизаветою Білою - ІІІ місце (керівник гуртка Ольга Бондар).

Зображення Софіївської дзвінниці в техніці «мозаїка з яєчної шкарлупи», створене вихованкою гуртка ДПМ «Колібрі» Б Лілією Букіною – ІІІ місце (керівник гуртка Єлизавета Ключнікова ).

Вітаємо переможців та їхніх наставників, бажаємо їм нових творчих знахідок та подальших успіхів.

Прес-служба міського голови.

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi