• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • БЮДЖЕТ УЧАСТІ - 2021: У ДИТСАДОЧКУ №5 “ЧЕРВОНА ШАПОЧКА” НОВИЙ ІГРОВИЙ МАЙДАНЧИК

БЮДЖЕТ УЧАСТІ - 2021: У ДИТСАДОЧКУ №5 “ЧЕРВОНА ШАПОЧКА” НОВИЙ ІГРОВИЙ МАЙДАНЧИК

2021-11-15

/Files/images/2021/IMG_3409.jpg

Ще один проєкт Бюджету участі успішно реалізовано. Цікаву ідею, яка була мрією і дітей, і дорослих - втілено у життя. Партиципаторне бюджетування є шансом вплинути на місце, де ти живеш та працюєш, впровадивши власні задуми і плани.

Серед цьогорічних п’яти проектів-переможців, 423 голоси покровчани віддали проєкту “Дитячий майданчик КСЗДО №5 — територія щасливого дитинства”. Його автор — завідувачка дитячим дошкільним освітнім закладом Алла Тиква. Проєкт, що передбачав придбання безпечного вуличного спортивно-ігрового обладнання на території садочку, ініціював колектив, активно підтримали батьківська громадськість та інші городяни.

Сьогодні цікаву й потрібну ідею реалізовано, вихованці вже оцінили й випробували сучасний, яскравий та функціональний спортивно-ігровий майданчик.

- У захваті діти, педагоги й батьки! - Ділиться очільниця закладу Алла Тиква. - Встановлений майданчик включає шість різноманітних елементів, розрахованих для дітлахів різного віку: гойдалку-балансир, карусель, ігровий куточок “Наше подвір’я”, пісочницю, подвійну гойдалку з кільцем для гри у м’яч, багатофункціональний спортивний комплекс. Яскраві, барвисті ігрові зони пробуджуютьу дітей інтерес до пізнання себе та навколишнього світу. Наш колектив щасливий, що завдяки спільним зусиллям маємо гарний результат - нове місце для дитячого дозвілля, - простір, у якому ми виховуємо наших малюків. Дивлячись на ці усміхнені обличчя, все більше переконуємось, що наші старання не марні!

Прес-служба міського голови.

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi