ЧЕКАЄМО ВЕЛИКОДНЄ ДИВО

2022-04-21

/Files/images/2022/Без имени6.png

Зовсім скоро найбільше християнське свято — Світле Христове Воскресіння, яке символізує відродження життя і надію. Цього року ми як ніколи чекаємо на нього, віримо й сподіваємось на краще.

Навіть за нинішніх обставин Великоднє диво має увійти в кожну оселю, в кожне серце.

Заклади освіти та культури міста доклали зусиль, аби підтримати у містян відчуття свята.

До творчого процесу залучили підростаюче покоління - разом з батьками вони створювали великодні прикраси та атрибути.

Світлини з оригінальними виробами вже можна побачити у стрічці новин соціальних мереж. Творчі роботи клубних закладів та Будинку культури с. Шолохового дивують креативністю і творчим підходом. Вихованці мистецьких осередків дарують свої пісенні та інструментальні композиції.

Бібліотекарі сьогодні провели великодній майстер-клас, де вчили виготовляти милі святкові дрібнички - великодні крашанки та зайчики 3d. Також підготували книжково-ілюстративну виставку, яка знайомитись з пасхальними звичаями, традиціями, обрядами. Господині зможуть знайти собі рецепти смачних пасок та інших страв до святкового столу. А під час бібліотечних інформхвилинок, можна більше дізнатися про свято, його символи та про оформлення святкового кошика.

Дошкільнята долучилися до акції “Писанка миру”.

Радість, яку дарує свято, передусім дітям - те, що пов'язує нас із довоєнним періодом. Те, що дає можливість відновлюватися та підтримувати одне одного, дарує надію на краще і наближає нас до перемоги.

Прес-служба міського голови.

Кiлькiсть переглядiв: 319

Коментарi