• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ПОКРОВЧАНИ УСПІШНО ОПАНОВУЮТЬ РОБОТОТЕХНІКУ

ПОКРОВЧАНИ УСПІШНО ОПАНОВУЮТЬ РОБОТОТЕХНІКУ

2022-05-17

/Files/images/2022/280772764_1968115073378557_2847246782183361952_n.jpg

Вихованці гуртку робототехніки Будинку творчості дітей та юнацтва в дистанційному режимі долучають до участі у різноманітних конкурсах, де мають змогу проявити свої творчі здібності.

Вже декілька років поспіль юні техніки й програмісти активно беруть участь у обласному фестивалі освітньої робототехніки та здобувають перемоги. Це щорічна подія для аматорів Робототехніки. Останніми роками участь у ньому можлива -лише онлайн, але бажаючих взяти участь у ньому не зменшується.

Незважаючи на велику кількість суперників, вихованець гуртка робототехніки БТДЮ Ілля Гіленко зміг вибороти призову сходинку - став володарем ІІ місця у номінації «Фристайл». Готуючись до фестивалю, Ілля разом з наставником, керівником гуртка робототехніки Віктором Кондратюком, добре попрацювали у тандемі, створивши машину-робота.

Також у рамках проведення Відкритого обласного фестивалю освітньої робототехніки гуртківці мали змогу пройти онлайн веб-квест "Несподівана подорож". За підведеними підсумками було відзначено вісім вихованців гуртку робототехніки БТДЮ нашого міста.

Підведені підсумки обласного конкурсу-фестивалю засвідчили результати гарної підготовки дітей. І хоч навчання триває онлайн, творчі заклади продовжують розвивати технічні навички та давати нові знання юним покровчанам.

Прес-служба міського голови.

Кiлькiсть переглядiв: 295

Коментарi