• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ПІДВИЩУВАТИ ФАХОВУ "ПЛАНКУ" - ЗАВЖДИ НА ЧАСІ

ПІДВИЩУВАТИ ФАХОВУ "ПЛАНКУ" - ЗАВЖДИ НА ЧАСІ

2022-12-01

/Files/images/2022/316639928_678549527269490_3631885561715817507_n.jpg

Щоб надавати якісні знання та хорошим прикладом мотивувати своїх вихованців, педагоги Покрова знаходять час та бажання, аби розвивати й підвищувати власний рівень знань, вдосконалювати свою фахову майстерність та професійно зростати.

В межах спільного проєкту Міністерства освіти та науки України та Британської ради в Україні вчитель англійської мови КЗ "Ліцей №5" Руслана Петрова успішно виконала програму підвищення кваліфікації вчителів, які навчають учнів 5-9 класів в умовах реформування іншомовної галузі освіти відповідно до положень Концепції «Нова Українська школа».

Онлайн платформу для вчителів англійської мови було запущено у вересні 2018 року. Її розроблено за підтримки Британської Ради в Україні, Cambridge University Press, Cambridge Assessment English, Міністерства освіти і науки України та Лінгвіст, офіційного дистриб’ютора навчальних матеріалів для вивчення іноземних мов від провідних міжнародних видавництв. На цій платформі вчителі мають змогу удосконалювати знання з методики навчання англійської мови у школі, знайомитися з додатковими ресурсами Британської Ради та Кембриджу, Кембриджською Рамкою життєвих компетенцій. Ресурси Британської Ради та Кембриджу маповані відповідно до Навчальної програми навчання іноземних мов школи. Цей учбовий майданчик організатори постійно оновлюють та доповнюють новими матеріалами, а після проходження навчання педагоги складають тести і лиш після цього мають змогу отримати сертифікати.

Викладачі, користуючись сучасними можливостями, мають змогу удосконалювати свої знання на навчальних платформах у режимі онлайн. Сьогодні це актуально і дуже потрібно як наставникам, так і їх учням.

Прес-служба міської голови.

Кiлькiсть переглядiв: 44

Коментарi